Ο ορισμός της αποτυχίας το να μείνει εκτός Ευρώπης

«Γνωρίζει ο Θεοδωρίδης για άρση της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού»

Για να δούμε τι αλλαγές θα φέρουν οι Αφρικανοί στο αγωνιστικό πρόσωπο του τριφυλλιού.

Για να δούμε τι αλλαγές θα φέρουν οι Αφρικανοί στο αγωνιστικό πρόσωπο του τριφυλλιού.

Η ομάδα είναι αλήθεια πως δεν παίζει όμορφο ποδόσφαιρο (έχει διαστήματα μέσα στα παιχνίδια που ανεβάζει το τέμπο, αλλά πρώτο της μέλημα είναι το μηδέν πίσω), δεν λες πως έχει υποδειγματική κυκλοφορία μπάλας (παρότι έχει τους παίκτες για να το κάνει), ούτε ότι τρέχει εξαιρετικά στο τρανζίσιον αν και στο ρόστερ μετράμε αρκετούς γοργοπόδαρους.

Πρώτο μέλημα του Ρουμάνου είναι οι βαθμοί, σκέφτεται κυνικά κι ο χρόνος τον πιέζει ώστε να μην του περισσεύει αρκετό διάστημα να δουλέψει και με τους επιθετικούς ώστε κάποια στιγμή να προκύψουν περισσότερα αυτοματοποιημένα plays σε σετ επιθέσεις, δείγμα συνόλου που έχει ιδρώσει κι έχει…ματώσει για να βελτιωθεί και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό.

Ο κορμός με Διούδη, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο, Κουρμπέλη, υπάρχει, οι μεταγραφές έκλεισαν την ύστατη ώρα από έναν οργανισμό που δεν ξέρουμε αν γνώριζε 100% τι ήθελε στην αγορά.

Από το τριφύλλι έλειπε ύψος, σκληράδα, πνευμόνια και φρέσκα πόδια για τις μάχες της μεσαίας γραμμής, επιπλέον εδώ και δεκαετίες απουσιάζουν τα winner instincts στα αποδυτήρια, αδιαμφισβήτητα όμως το τριφύλλι είναι ομάδα ΜΟΝΟ για Ευρώπη και θα είναι τρομακτική αποτυχία να μην επιστρέψει στο Conference League.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News