Ο νέος “εχθρός” του Ολυμπιακού

[ads]Ο Ολυμπιακός επιλέγει να κρατήσει ανοικτό το μέτωπο με τον Παναθηναϊκό. Επίσημα, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πήραν θέση στην παρουσίαση της ομάδας και κατέστησαν σαφές πως δεν έχει θαφτεί το τσεκούρι του πολέμου. Όχι, όσο παραμένουν ανοικτά συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία οι ερυθρόλευκοι καθιστούν ως προτεραιότητες.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού να ζητήσει συγνώμη δημόσια και να δείξει διάθεση εισόδου σε μία καινούργια φάση η συνύπαρξη των αιωνίων εντός των συνόρων, αποτέλεσε μία αρχή η οποία αναγνωρίστηκε μέχρι και την επίσημη παρουσίαση των ερυθρολεύκων. Από την πρώτη και πολύ θετική αντίδραση την ημέρα της κλήρωσης, στην σαφέστατα πολύ επιφυλακτική διαρροή τις επόμενες ώρες ως και την δήλωση ενώπιον του Τύπου.

Δεν χρειάζεται να πλατιάσουμε διότι τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Οι Αγγελόπουλοι πιστεύουν πως πρέπει να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για τα φλέγοντα θέματα του μπάσκετ εντός κι εκτός συνόρων, γνωρίζουν πως περισσότερα θα κερδίσουν οι αιώνιοι με την συζήτηση παρά με την κόντρα, αλλά θεωρούν κίνηση επιθετική από τους πρασίνους την πρόσληψη Μπαλτάκου.

Επιστροφή στον πόλεμο των 90ς

Λένε πως αν θέλεις να μάθεις τα νέα μίας μεγάλης ομάδας, ρώτα την μεγάλη της αντίπαλο, και από τις αρχές των 90ς, όταν η κόντρα Άρη-ΠΑΟΚ, έγινε κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, οι παράγοντες των συλλόγων δούλευαν στην αντικατασκοπεία.

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι επιτυχημένος παράγοντας που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια απουσίας σε ένα περιβάλλον καινούργιο. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν άριστα, και το τόνιζαν από την πρώτη ημέρα, πως αυτός θα κινεί τα νήματα στον σύλλογο παράλληλα βεβαίως με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπερ κι εγένετο, με αποτέλεσμα να …αλλάξει όλη η ομάδα. Το αγωνιστικό σκέλος όμως δεν μπορεί να αφορά κανέναν αντίπαλο, αλλά είναι σαφές πως ο έμπειρος δικηγόρος δεν ασχολείται κατά βάση με το αγωνιστικό σκέλος και ο Ολυμπιακός γι αυτό δεν θάβει το τσεκούρι του πολέμου.

Οι Αγγελόπουλοι πιστεύουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιλέγει έναν άλλο τρόπο για να ενισχύσει τον σύλλογό του παρασκηνιακά και με έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για όσους ασχολούνται με τα κοινά του μπάσκετ. Άλλωστε ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για αμιγώς μπασκετικά θέματα, θεωρήθηκε επιτυχημένος στους κυπελλούχους για την παραγοντική του δουλειά η οποία έφερε αποτελέσματα στα τέλη των 90ς.


Eλέγξτε επίσης

Νέντοβιτς: «Ο Διαμαντίδης ήταν ευθύς απέναντί μου - Αυτό μου είπε»

Νέντοβιτς: «Αθήνα ερχόμαστε»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στο δρόμο για Αθήνα. Δεν έρχεται μόνος… Διαβάζονται περισσότερο τώρα…   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.