Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού εκτέλεσε τον Ολυμπιακό

«Είχα συμφωνήσει και διάβαζα όλα τα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού!»

Ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος του Παναθηναϊκού, Νίκολας Λαπροβίτολα, πραγματοποίησε την κορυφαία φετινή του εμφάνιση στο ΣΕΦ και ήταν ο MVP της Ρεάλ Μαδρίτης στο διπλό επί του Ολυμπιακού με τέσσερα career highs.

Το… σίριαλ του Αργεντινού πλέι μέικερ με τον Παναθηναϊκό κράτησε σχεδόν ένα μήνα το καλοκαίρι του 2020. Ο έμπειρος παίκτης τα είχε βρει σε όλα με τους «πράσινους», όμως η απόφαση του Φακούντο Καμπάτσο να πάει στο ΝΒΑ την τρέχουσα σεζόν έκανε τους Μαδριλένους να τον κρατήσουν στο «WiZink Center».

Βλέπετε, ο Πάμπλο Λάσο ήθελε να αισθάνεται σιγουριά στη θέση «1», μέχρι να βρει επιπλέον επιλογές από την αμερικανική αγορά και επέλεξε να διατηρήσει τον Λαπροβίτολα στο ρόστερ των «μερένχες».

Άλλωστε, ο διεθνής άσος είχε υπογράψει κλειστό διετές deal με την ισπανική ομάδα το 2019, το οποίο προέβλεπε να παίρνει ο ίδιος 1+ εκατ. ευρώ ετησίως.

Γεγονός είναι πως ο «Λάπρο» μέχρι στιγμής κινούταν στην… μετριότητα στη φετινή Euroleague και δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει και να βοηθήσει ουσιαστικά τους «μερένχες». Ωστόσο, απέναντι στους Πειραιώτες ο Αργεντινός ήταν εξαιρετικός.

Πηγή: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News