Ο Ινζάγκι θα «τεστάρει» τον Βαγιαννίδη στην Ίντερ!

Ο Ινζάγκι θα «τεστάρει» τον Βαγιαννίδη στην Ίντερ!

Χλωμό, έως και πολύ χλωμό είναι να παραμείνει στην Ίντερ ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ωστόσο, ο Σιμόνε Ινζάγκι θα τον δοκιμάσει στην προετοιμασία των «νερατζούρι»!

Ο πρώην δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού έριξε πρόσφατα γέφυρες επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς γνώρισε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του εξωτερικού και δη για μια ομάδα, όπως την Ίντερ.

Όντας ανενεργός πάνω από 1,5 χρόνο (με εξαίρεση τη μια εμφάνιση με την Σεντ Τρουίντεν), ο Βαγιαννίδης ψάχνει να βρει τον τρόπο να επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο.

Θα έχει μια ευκαιρία, προσεχώς, καθώς ο Σιμόνε Ινζάγκι θέλει να τον δει εν δράσει στις προπονήσεις της Ίντερ. Αλλά, ο βαθμός δυσκολίας να παραμείνει στο Μιλάνο είναι πολύ υψηλός και δεν αποκλείεται να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής, για να αποκτήσει εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News