Με τον σταυρό στο χέρι δεν πάμε πουθενά...

Με τον σταυρό στο χέρι δεν πάμε πουθενά...

Καλός και δραστήριος στο θέμα της παράγκας ο Αλαφούζος, αλλά δεν αρκεί..
Εδώ οι τύποι λέει πήγαν να διαμαρτυρηθούν στον Ντάλας για το video με το Παράγκα κ’ Όραμα και καλά ότι υποβαθμίζει το προϊόν!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ποιο προϊόν ρε παπάρες; Ούτε οι δικοί σας πλέον πατάνε στο γήπεδο. Να δουν τι; Να νικάτε τα παραρτήματα σας και αυτά με πέτσινα πέναλτι όταν δεν μπορείτε αλλιώς;

Και αντί εκεί να έχεις στα συμβούλια κάποιον να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι έχουμε τον Σιωπήλη, τον Βασιλάκη τον Κωνσταντίνου και τον Τάκη τον Φύσσα που πάνε να ξηγηθούν στους απατεώνες και να μην φανούν κακοί στον Ντάλας.

Με τον σταυρό στο χέρι σε αυτήν την μπόχα δεν γάμησε κανείς. Μόνο θα σε γαμάνε. Πας σε ένα συνέδριο όπου ξέρεις πως όλοι πλην 2-3 ομάδων είναι με τον Fataul και χορεύουν όλοι όπως θέλει.

ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ.. ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ Ο ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΤΑΛΑΣ.

ΥΓ: Εδώ γίνανε αυτά που γίνανε πάλι σε μας αυτήν την αγωνιστική και βγαίνει ο Σκοτσέζος και μας λέει πως το επίπεδο της διαιτησίας είναι καλό. Που ο ένας δεν βλέπει 3 παίκτες και βγάζει οφσάιντ και ο άλλος σφυρίζει 1 φάουλ σε 90′ σε ομάδα που πιέζεται…

Panathinaikos-Press

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News