Σήμερα υπογράφει (;) ο Ράιτ!

Σήμερα υπογράφει (;) ο Ράιτ!

Ο Ράιτ συμμετείχε και την Τετάρτη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αυξάνονται οι πιθανότητες να δηλωθεί στην Ευρωλίγκα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Τζούλιαν Ράιτ συμμετείχε και την Τετάρτη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Αμερικανός άσος σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες μέρες είχε αισθητή βελτίωση, παρά το γεγονός ότι υστερεί σε φυσική κατάσταση, κάτι που είναι λογικό καθώς απέχει για αρκετό διάστημα από τα παρκέ.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να έχουν στο “μικροσκόπιο” τους τον 27χρονο άσο και πλέον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον δηλώσουν στην Ευρωλίγκα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό.

Ο Ράιτ ήρθε πριν από δύο εβδομάδες στην χώρα μας για να δοκιμαστεί από τον Παναθηναϊκό, αρχικά είχε “κοπεί” στις εξετάσεις, όμως μετά τις θεραπείες που έκανε στην Αθήνα με προσωπικά του έξοδα, φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται την δεύτερη ευκαιρία που του έχει δοθεί και είναι πιθανό πλέον να κερδίσει το “στοίχημα” και να φορέσει την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Η τελική απόφαση θα παρθεί στην σημερινή προπόνηση καθώς θα πρέπει αν υπάρχει θετική εξέλιξη να δηλωθεί στο ρόστερ (η προθεσμία λήγει 24 ώρες πριν το τζαμπολ του ματς).

Πρόθεση των “πρασίνων” αν παραμείνει ο Ράιτ στο ρόστερ, είναι να υπογράψουν συμβόλαιο ενός μήνα και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, η συνεργασία θα επεκταθεί με αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News