Τετ-α-τετ με Βαγιαννίδη - Το καλό, το κακό σενάριο και η μέση λύση

Το θέμα του 23χρονου δεξιού μπακ επανέρχεται στο προσκήνιο για το Τριφύλλι, με τις δύο πλευρές να ανοίγουν έναν δίαυλο επικοινωνίας.

«Ντου» οπαδών σε Βαγιαννίδη - Τα μηνύματα για Παναθηναϊκό (pics)

Το καλό σενάριο, αυτό δηλαδή του να επιτευχθεί συμφωνία το επόμενο διάστημα, τότε ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο και θα πάρει ενεργό ρόλο στην ομάδα ξανά.

Το κακό σενάριο είναι να μην βρουν τη χρυσή τομή οι δύο πλευρές και ο παίκτης να παραμείνει στον «πάγο» μέχρι τον Ιούνιο του 2025, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Αυτό δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές, διότι ο «Βάγια» θα έχει μήνες αγωνιστικής απραξίας στο… παλμαρέ του, ενώ το Τριφύλλι παράλληλα θα έχει τεράστιο πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Η μέση λύση, παρόλα αυτά, θα μπορούσε να είναι να ενταχθεί και πάλι στα δρώμενα της ομάδας και να βοηθήσει μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και ανοίγουν οι μεταγραφές φέρνοντας μία πρόταση από το εξωτερικό για να αποχωρήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr