Νέες προκλήσεις από την ΚΕΔ

Νέες προκλήσεις από την ΚΕΔ

Τους συνήθεις… υπόπτους όρισε και την 20η αγωνιστική η ΚΕΔ: Καλογερόπουλος στο ΑΕΚ-Βέροια, Παππάς στον ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, Παπαδόπουλος στο Πλατανιάς-Παναθηναϊκός και Λαμπρόπουλος στο Γιάννινα-Ολυμπιακός.

Η ΚΕΔ επιμένει να ορίζει τους ίδιους και τους ίδιους, δηλαδή τα «δικά της» παιδιά, αδιαφορώντας για το αν έχουν κάνει όργια και παραγκωνίζοντας διαιτητές που δεν έχουν προκαλέσει.

[ads2]

Ο Ανδρέας Παππάς συνεχίζει να παίρνει σερί ορισμούς μετά το διακοπέν ντέρμπι της Λεωφόρου και τώρα θα σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος που είχε δώσει τα δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή, ορίστηκε στο ΑΕΚ-Βέροια.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος που είχε αποβάλει αδίκως τον Κυριακίδη (είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ) στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, θα πάει στα Περιβόλια να σφυρίξει Πλατανιάς-Παναθηναϊκός.

Φυσικά δεν λείπουν και οι υπόλοιπες σταθερές αξίες: Άλλος ένας ορισμός για τον Μιχάλη Βοσκάκη που θα είναι στο Ξάνθη-Ηρακλής, ενώ ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα σηκώνει τα ταμπελάκια ως τέταρτος στο Πανθρακικός-Πανιώνιος.

Sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News