Η Μπαρτσελόνα χρυσώνει τον Χεζόνια - Η στάση του Παναθηναϊκού

Απόλυτη ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Μάριο Χεζόνια ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα.

Χεζονια: «Σπέσιαλ το Ολυμπιακος-Ρεαλ; Όχι. Σπέσιαλ θα είναι όταν ο Παναθηναϊκός θα...»

Σύμφωνα με το «Radio Nacional», ο Χεζόνια έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης των Μαδριλένων.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Χεζόνια συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 7 εκατ. ευρώ μεικτά χρυσώνοντας έτσι τον παίκτη.

Το συμβόλαιο του Κροάτη άσου με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Χεζόνια θα είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στη μεταγραφική περίοδο.

Δείτε παρακάτω:

Φυσικά το όνομα του Χεζόνια έχει ακουστεί πάρα πολλές φορές και για τον Παναθηναϊκό ενώ πολλά ρεπορτάζ έχριζαν φαβορί τους πράσινους για την απόκτηση του.

Μάλιστα, κάποιοι είχαν προχωρήσει ακόμα περισσότερο την ιστορία τονίζοντας ότι ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον παίκτη όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του.

Οι πράσινοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο F4 που έρχεται ενώ υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ψηλού ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News