Νέα δεδομένα στην επιστροφή Νιάς - Το ποσό «αγκάθι»

Μεταγραφή «φλέβα χρυσού» για τον Παναθηναϊκό

Ο παίκτης δεν περνάει καλά στη Λιλ και στόχος του είναι να αποχωρήσει σύντομα! Ο λόγος για τον Νιάς που πρόσφατα… νοστάλγησε τον Παναθηναϊκό μέσω social media.

Ωστόσο, υπάρχουν και αγκάθια σε αυτή την υπόθεση. Σύμφωνα με τη Livesport, η Λιλ μοιάζει απίθανο να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει χωρίς κανένα όφελος.

Τον ανέδειξε από τις ακαδημίες της, δαπάνησε χρήματα για την εκπαίδευσή του και δικαιούται τουλάχιστον τα τροφεία στο ακραίο σενάριο που θα τον αποδέσμευε. Τα οποία υπολογίζονται σε ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Όμως η Λιλ δεν συνηθίζει να αφήνει ελεύθερους παίκτες με περιθώρια μεταπωλητικής αξίας.

Από εκεί και πέρα παίκτης και Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικοί για «γάμο», όπως επίσης και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που το καλοκαίρι είχε δηλώσει θετικός στην παραμονή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News