«Να πάψει να είναι κομπάρσος ο Παναθηναϊκός - Να αυξηθεί το μπάτζετ»

Παναθηναϊκός: «Πράσινο φως» για μεταγραφή εκατομμυρίου!

Αθλητική εφημερίδα σχολιάζει το… μέλλον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι πρέπει να αυξηθεί το μπάτζετ.

Διαβάστε όσα γράφουν «ΤΑ ΝΕΑ»:

Υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις. Κυρίως για σκληρή δουλειά. Τόσο κοινότοπα όλα αυτά όσο και η αδιαμφισβήτητη πορεία του ήλιου από την ανατολή στη δύση.

Ποιος, ωστόσο, αρνείται ότι όλοι θέλουν τον Παναθηναϊκό να αποκτήσει ταυτότητα και να βελτιωθεί; Να πάψει να είναι κομπάρσος στα δρώμενα του εγχώριου ποδοσφαίρου; Προφανώς κανένας από τους φίλους του. Το ζήτημα συνεπώς δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από τον περιλάλητο «τρόπο».

Μπορεί η διοίκηση να παρέχει εχέγγυα στον Γιοβάνοβιτς; Με άλλα λόγια, αντιλαμβάνεται γιατί έφερε τον συγκεκριμένο προπονητή στο Κορωπί; Μήπως για να παίξει έναν (αγωνιστικό)… κλεφτοπόλεμο; Ή έχοντας σαφές πλάνο και όραμα για το εγγύς μέλλον;

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά: διαθέτεις ένα σεβαστό ποσό για μεταγραφές. Ανεβάζεις το συνολικό μπάτζετ, έστω και αν αυτό δεν θα φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Δεν έχει το κοινό απαίτηση για τρέλες. Να νιώσει ξανά υπερήφανο για την αγωνιστική πορεία του Παναθηναϊκού, ζητεί. Είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι που υποστηρίζουν την ομάδα, θέλουν όμως να ξαναβρούν τις ρίζες τους, πάει να πει να γνωρίσουν χαρές και στιγμές δόξας. Με ημίμετρα αυτές δεν έρχονται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News