«Μυθικός ο Παναθηναϊκός, θα ωφεληθώ με Μπόλονι και Ντρεοσί»

«Μυθικός ο Παναθηναϊκός, θα ωφεληθώ με Μπόλονι και Ντρεοσί»

Ο διεθνής αμυντικός χαφ από το Γκαμπόν, Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού εκθειάζοντας την ελληνική ομάδα και την ιστορία της!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Θα τον χαρακτήριζα ως μυθική ομάδα με πλούσια ιστορία. Θα ήταν μεγάλη χαρά μου και τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ασφαλώς και θα ήταν μια καλή προοπτική για την καριέρα μου. Το ζητούμενο για μένα είναι να αγωνίζομαι, να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω. Παράλληλα μέσα από τον σύλλογο να μπορώ να εκπροσωπώ και την εθνική ομάδα της χώρας μου.

Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά μιλάει η καριέρα του και οι επιτυχίες του γι’ αυτόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Πιερ Ντρεοσί. Εάν έρθω στον Παναθηναϊκό μόνο ωφελημένος θα βγω από αυτούς τους ανθρώπους, αφού έχω να μάθω πολλά.

Είμαι αισιόδοξος, δεν θα έλεγα πως δεν υπάρχει επαφή με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Θα είναι ωραίο εάν προχωρήσει. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και περιμένω τις εξελίξεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News