Μυθική ρήτρα για Χάμες Ροντρίγκες - Νέα αναφορά σε Παναθηναϊκό

Μυθική ρήτρα για Χάμες Ροντρίγκες - Νέα αναφορά σε Παναθηναϊκό

Στο εξωτερικό συνεχίζουν να «παίζουν» το όνομα του Παναθηναϊκού σε άρθρα για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες.

Το Infobae από την Κολομβία αναφέρει τα εξής: «Δεν έχει τελειωμό η κατηφόρα του Χάμες Ροντρίγκες. Από τα 80 εκατ. ευρώ αξίας έχει πέσει μόλις στα 13 εκατ. ευρώ. Ψάχνει απεγνωσμένα να φύγει από το Κατάρ, μιας και γνωρίζει έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της Αλ Ραγιάν. Δεν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι από την Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός μοιάζει με την τελευταία του ελπίδα.»




Και συνεχίζει: «Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στην Ελλάδα φέρεται να εμφανίζονται θετικοί να πληρώσουν τη ρήτρα αγοράς που είναι στα 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Χάμες Ροντρίγκες. Ένα ποσό, φυσικά, που είναι ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με την παλαιά αξία του Κολομβιανού. Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Ελλάδας που πρόσφατα κέρδισε και την ΑΕΚ στο ντέρμπι (2-1).»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News