Μπουζούκης: Θα πάρει (επιτέλους) τα πάνω του;

Μπουζούκης: Θα πάρει (επιτέλους) τα πάνω του;

Σημαντικό για την ψυχολογία του το γκολ που έβαλε ο Γιάννης Μπουζούκης με την Λαμία.

Ο νεαρός χαφ έχει εξαφανιστεί από την επικαιρότητα της ομάδας, πολλοί λένε ότι είναι καλύτερα να αποδεσμευτεί, ακόμα κι αν μείνει στο ρόστερ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να δουλέψει διπλά για να καλύψει χαμένο έδαφος 2.5 ετών.

Ο βραχύσωμος χαφ είναι ένα “βαρύ” παιδί, που έχει ποδοσφαιρικά ορθή σκέψη με τη μπάλα, ποιοτική πάσα από χαμηλά και ικανότητα με κάθετη να αξιοποιήσει κίνηση συμπαίκτη του.

Σε παιχνίδια με αντίπαλο στο επίπεδο της Λαμίας που δεν χρειάζεται να χάσει δυνάμεις από την αμυντική προσπάθεια, δεν έχει να κυνηγήσει τρεξίματα αντιπάλων και η ομάδα του έχει κατοχή θα είναι καλός, θα βάλει κανένα γκολάκι και θα ακούσει τα μπράβο του.

Αν ο αντίπαλος είναι πολύ χαμηλά, δεν τον πιέσει καθόλου στην κατοχή, παράλληλα του δώσει τη δυνατότητα να πάρει χρόνο και χώρο για να πασάρει θα είναι άριστος.

Μόνο που ο μικρός έχει μείνει αδούλευτος εδώ και πολύ καιρό και δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα του πάρει για να μας δείξει τον παίκτη-έκπληξη του 2018 όταν τον βλέπαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με το…κελεπούρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News