Μπόλονι: «Κλήθηκαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης - Γι΄αυτό ήρθε ο Ντρεοσί»

Μπόλονι: «Κλήθηκαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης - Γι΄αυτό ήρθε ο Ντρεοσί»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τις εντάσεις στην ομάδα, τονίζοντας ότι τα συμβάντα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τις εντάσεις στην ομάδα, τονίζοντας ότι τα συμβάντα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε ιδανικό για το ρόλο που ανέλαβε τον Πιέρ Ντρεοσί, εμώ μίλησε και για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Αναλυτικά, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη Nova για:

-το αν υπάρχει θέμα πειθαρχίας στα αποδυτήρια: «Όταν έχεις μια ομάδα με 40 νέους στα αποδυτήρια, καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι αναπόφευκτο να μην έχεις διάφορες καταστάσεις έντονες. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Εμένα μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν χαρακτήρα. Όμως αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να πηγαίνει προς το συμφέρον όλων και του συλλόγου, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί συνέβησαν στο τέλος του αγώνα, αλλά όλα φούσκωσαν λόγω των ΜΜΕ. Το να γράφεις για σκάνδαλο για να πουλήσεις περισσότερο, είναι κάτι που γίνεται συνέχεια και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλήσαμε ανοιχτά μπροστά σε όλους μέσα στα αποδυτήρια. Κλήθηκαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης και πιστεύω πως με την ωριμότητα που τους διακρίνει κατανόησαν πως ίσως ένας άλλος αντιμετώπισης είναι περισσότερο σωστός. Έχω τη δύναμη όμως να πω ότι όλα αυτά είναι πίσω μας. Μπορεί να εμφανιστούν, βέβαια, νέα, γιατί έτσι είναι η ζωή. Και για μένα και όλο τον κόσμο έχω μια απάντηση: η απάντηση είναι στον αγωνιστικό χώρο και είμαι πεπεισμένος ότι θα τη δώσουν στον αγωνιστικό χώρο».

-τον παροπλισμό του Μπουζούκη: «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Κοιτάζω με προσοχή όλα όσα κάνει ο Μπουζούκης και κάνουμε εξειδικευμένες προπονήσεις, όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Γνωρίζω τα στοιχεία όλων των παικτών μου και θα δώσω ένα παράδειγμα, αλλά δεν θα μιλήσω για προβλήματα που πρέπει να μείνουν εσωτερικά. Κάποια στιγμή με ρωτάνε γιατί ο τάδε δεν παίζει, μετά με ρωτάνε γιατί δεν παίζει ο δείνα… Θα επαναλάβω ότι έχουμε ένα ρόστερ περίπου 40 παικτών και είναι πολλοί για να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζω τα στοιχεία του Μπουζούκη, κοιτάζω με τα μέσα που διαθέτω να σπρώξω προς τα πάνω τους παίκτες μου και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα τους. Πρέπει οι παίκτες να αποδείξουν αυτά που μπορούν».

-την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί: «Δεν είχαμε έναν γενικό ή τεχνικό διευθυντή. Έπρεπε να φέρουμε κάποιον με τη δυνατότητα να λαμβάνει αποφάσεις. Ήταν ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής, υπήρξε προπονητής με επιτυχία, είχε διοικητικό πόστο σε ομάδες της Ligue 1 στη Γαλλία, γνωρίζει το διεθνές ποδόσφαιρο και σαν άνθρωπος ήταν ο ιδανικός για την κατάσταση που έχει ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή».

-τα δύο πρόσωπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ίσως στην αρχή να δείξαμε περισσότερο σεβασμό προς τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός άρχισε με ισχυρή πίεση απέναντί μας. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο να έριξε τον ρυθμό του… πολλά ίσως… Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ακριβείς τεχνικά και προσπαθήσαμε να μειώσουμε τις αποστάσεις μας. Πιέσαμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις 4-5 ευκαιρίες μας».

-το σχήμα με τον Κουρμπέλη στην άμυνα: «Είναι μια ενδιαφέρουσα σκέψη, γιατί μας δίνει μια τεχνική ηρεμία για να χτίζουμε το παιχνίδι μας, αλλά αυτομάτως χάνουμε τις βαθιές μπαλιές στο κέντρο του γηπέδου. Το βασικό μου πρόβλημα είναι να επιστρέψει ο Κουρμπέλης, γιατί λόγω των παιχνιδιών που έχει παίξει υποφέρει, έχει κάποιες ενοχλήσεις. Οι μυς κουράζονται από τους διαδοχικούς αγώνες».

-το ματς με τον Παναιτωλικό: «Όλα τα ματς είναι must win. Προετοιμαζόμαστε και πρέπει να κερδίσουμε. Όπως έχω πει, πολλές φορές στη ζωή υπάρχει το πρέπει. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά προέχει ότι πρέπει να κερδίσουμε».

-τον θάνατο του Μαραντόνα: «Όταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης φεύγει έτσι, είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Είχα την τύχη να τον αντιμετωπίσω 2-3 φορές. Δεν έχει ουσία να μιλήσω εγώ για την αξία του. Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια τον γνώριζε και ξέρουμε ότι χάθηκε ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής. Έσβησε ένα πολύ μεγάλο αστέρι. Ίσως για να ωραιοποιήσω το θέμα θα πω ότι τα αστέρια μένουν πάντα στον ουρανό και πάντα μας φωτίζουν».

-το κύριο χαρακτηριστικό του Μαραντόνα: «Δεν ήταν τόσο γρήγορος όταν δεν είχε την μπάλα, αλλά όταν είχε την μπάλα ήταν ταχύτατος. Τα πόδια του δεν ήταν πόδια, θα τα παρομοίαζα με… χέρια ενός μεγάλου καλλιτέχνη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News