Μπάγερν - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Μπάγερν - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Τα δεκαέξι λάθη του Παναθηναϊκού και οι έντεκα χαμένες βολές, αλλά περισσότερα από όλα, η έλλειψη καθαρού δημιουργού, οδήγησαν τους πράσινους στην ήττα με 76-71 από τους Γερμανούς, σε ένα ματς που εκείνοι θα μπορούσαν, ακόμη και στο τέλος, να βγουν νικητές.

Όντεντ Κάτας (5/10): Δυστυχώς, ο Ισραηλινός τεχνικός δεν διαθέτει τον άσο που θα επιθυμούσε. Για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε λόγω της έλλειψης ενός πόιντ γκαρντ με καθαρά δημιουργικές αρετές. Δεν ευθύνεται για την απώλεια του προβαδίσματος των 11 πόντων στο πρώτο μέρος. Κατά τα άλλα, εμπιστεύτηκε τον Όγκαστ στο «5» και δικαιώθηκε απόλυτα.

Σέλβιν Μακ (1/10): Έβγαλε εμφάνιση… από το ΣΕΦ. Τρία απανωτά λάθη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έβγαλαν εκτός ρυθμού το Τριφύλλι, ενώ παράλληλα, έδωσε και στην αντίπαλη πλευρά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να πάρει εκείνη τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Αμερικανός θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει ήδη από το σύλλογο.

Γιώργος Παπαγιάννης (6/10): Ένα από τα «κέρδη» του Παναθηναϊκού στο Μόναχο ήταν η επάνοδος του Παπαγιάννη. Ο υψηλόσωμος Έλληνας σέντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι διψήφιος (10 πόντους), όμως, δεν μάζεψε κάποιο ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (6/10): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα γκαρντ. Είχε 2/4 τρίποντα, συνολικά 10 πόντους, 2 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 23:13.

Ζακ Όγκουστ (6/10): Από τις ευχάριστες ειδήσεις η καλή παρουσία του… Ζαχαρία. Οι 8 πόντοι που σημείωσε, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό και πάλι στην ισοφάριση του σκορ στο τέλος της γ’ περιόδου. Είναι ένα «εργαλείο» ο Όγκαστ, που πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί και στην Ευρώπη.

Μάριο Χεζόνια (7/10): Δεν τον σταματάει κανένας τον «Super Mario», καθώς, είτε θα σκοράρει, είτε θα αναγκάσει τον αντίπαλο σε φάουλ. Μετά τους 21 πόντους απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σημείωσε 14 απέναντι στην Μπάγερν, με 2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 7/9 βολές.

Νίκος Δίπλαρος DNP

Λεωνίδας Κασελάκης (4/10): Ποιοτικά λεπτά έδωσε ο Κασελάκης στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε από τον Κάτας. Έδωσε τις μάχες του, κέρδισε ένα φάουλ και έβαλε και ένα τρίποντο.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (-): Έκανε ένα αχρείαστο φάουλ στον Μπόλντγιουιν στην εκπνοή του χρόνου, που στοίχισε στον Παναθηναϊκό τέσσερις πόντους.

Άαρον Ουάιτ (7/10): Δεν ήταν στα… φόρτε του στην επίθεση (5 πόντους), όμως, μάζεψε 8 ριμπάουντ, βοηθώντας τους πράσινους και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ντίνος Μήτογλου (5,5/10): Ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, όμως, η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη. Έμεινε στους 6 πόντους, ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

Μπεν Μπέντιλ (7/10): Σε ανοδική πορεία συνεχίζει ο Μπέντιλ. Ήταν ένας εκ των κορυφαίων απέναντι στην Μπάρτσα, ενώ με την Μπάγερν συνέχισε με τη μηχανή… αναμμένη. Σχεδόν στα όρια του double double, σημείωσε 8 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (3,5/10): Μαζί με τον Σέλβιν Μακ, δεν τράβηξαν κουπί στον άσο. Μοίρασε 4 ασίστ για 5 λάθη, ενώ έβαλε μόλις ένα δίποντο, με 0/4 τρίποντα. Κακή εβδομάδα, συνολικά, για τον Κουβανό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News