Μήτογλου: «Κάτι άλλο έφταιξε και όχι ο Καλάθης που χάσαμε»

Μήτογλου: «Κάτι άλλο έφταιξε και όχι ο Καλάθης που χάσαμε»

Ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε πως θα ξαναέδινε την μπάλα στον Νικ Καλάθη για την τελευταία επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε την Euroleague Greece:

«Εννοείται. Σίγουρα θα του ξαναέδινα το τελευταίο σουτ του Καλάθη. Απ’ ότι φάνηκε είχε ελεύθερο floater ή lay up. Το έχασε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όμως δεν έφταιγε αυτό. Κάτι άλλο έφταιξε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που φτάσαμε. Πρέπει να το κοιτάξουμε, να δούμε τι έγινε και να βελτιωθούμε.

Σίγουρα ο Τζέικομπ ήταν πάρα πολύ καλός. Έκανε ένα βημά παραπάνω, μας βοήθησε πάρα πολύ και στις 2 μεριές του παρκέ. Όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, ομώς αυτό δεν αρκεί σε μια διοργάνωση όπως η Euroleague. Aκόμα και στα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι αρκετό. Χάσαμε ορισμένες εύκολες καταστάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο ματς.

Η Αρμάνι έβαλε πολλά μεγάλα σουτ. Πολύ κρίσιμα για την εξέλιξη του ματς. Παίξαμε μερικές καλές άμυνες, υπήρχαν σίγουρα και οι κακές, όμως έτσι είναι το μπάσκετ.

Σίγουρα το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, χάσαμε κάποια πολύ σημαντικά ριμπάουντ. Στην ουσία χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες».

Στο τέλος… υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα και προσπάθησε να σπρώξει το «τριφύλλι» στη νίκη. «Ο κόσμος πάντα βρίσκεται στο πλευρό και μας δίνει πολλή δύναμη. Πήγαμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον κόσμο δίπλα μας, μας έδωσε ώθηση, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να προχωρήσουμε»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News