Μια πρεμιέρα δεν είναι ποτέ εύκολη - Τα «συν» και τα «πλην» του Παναθηναϊκού την Κυριακή!

Παναθηναϊκός: Πάει για δύο αντι... Παλάσιος-Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα με αντίπαλο το Ιωνικό στο Απόστολος Νικολαϊδης την ερχόμενη Κυριακή (21/8, 20:00).

Kάθε αρχή και δύσκολη λένε και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού καθώς οι Πράσινοι θα έχουν την πίεση της πρεμιέρας αλλά και της Λεωφόρου η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη.

Σίγουρα, υπάρχει η απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και του δημιουργικού χαφ που λείπει, στοιχεία που συμφέρουν τον Ιωνικό ο οποίος θα παίξει πολύ κλειστά με σκοπό να πάρει αποτέλεσμα.

Επίσης, δεν γίνεται να μην μας κάνει εντύπωση ο ορισμός του διαιτητή  Σιδηρόπουλου ο οποίος δεν έχει καλή φήμη όταν σφυρίζει Παναθηναϊκό.

Το Τριφύλλι προέρχεται από τον αποκλεισμό από τη Σλάβια και θα μπορούσε να πάει με καλύτερη ψυχολογία στην αναμέτρηση όμως η στήριξη του κόσμου έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα σε επίπεδο ψυχολογίας.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Παλάσιος και το ντεμπούτο του Βέρμπιτς. Επίσης όσοι παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση έχουν αναρρώσει πλήρως.

Ακόμα, ο Σπόραρ έρχεται ζεστός μετά το γκολ απέναντι στη Σλάβια ενώ η εκκίνηση τουπρωταθλήματος θα δώσει μεγάλο κίνητρο στους παίκτες.

Πέρσι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε και στους αγώνες τον Ιωνικό με σκορ 4-1 και 0-1 ενώ ντελίριο ενθουσιασμού στην ήδη καυτή Λεωφόρο αναμένεται να φέρει η επικείμενη μεταγραφή του Μπερνάρντ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Όσο για τον Ιωνικό, η ομάδα της Νίκαιας θα αγωνιστεί χωρίς ελλείψεις ενώ επέστρεψε και ο Άοσμαν ο οποίος πέρσι έκανε μια καταπληκτική χρονιά.

Επίσης, η μεταγραφή του Μεντόζα ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό αναμένεται να βοηθήσει πολύ τους Νικαιώτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News