Μεταγραφή γκαρντ: Η σωστή επιλογή «αλλάζει» τον Παναθηναϊκό

Μεταγραφή γκαρντ: Η σωστή επιλογή «αλλάζει» τον Παναθηναϊκό

Μπορεί να υπάρχει κατήφεια επειδή ο Παναθηναϊκός έχει το χαμηλότερο μπάτζετ της Ευρωλίγκας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι …απαγορεύει κάποιος στον Βόβορα να φέρει κανένα λαβράκι ως αντι-Τζάκσον που να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Είδαμε και πέρσι τα χαϊρια μας που όλοι θαυμάζαμε τις …μεγάλες μεταγραφές Φριντέτ και Τζόνσον. Την μπάλα στο καλάθια την έβαζε πέρσι ο Παναθηναϊκός από την περιφέρεια. Ο Φριντέτ, ο Ράις, ο Καλάθης, ο Παππάς, κάποιος τέλος πάντων βρισκόταν σε καλή μέρα κι έδινε λύσεις, το πρόβλημα ήταν η ανισορροπία που παρουσιάστηκε μεταξύ περιφέρειας και ρακέτας.

Η μπάλα στην επίθεση πήγαινε παράλληλα κι ουδέποτε κάθετα. Δεν θυμόμαστε παρά ελάχιστα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός απείλησε μέσα από το καλάθι, λίγες φορές δημιουργούσε από «μέσα» προς τα «έξω», ακόμα λιγότερες στόχευσε να «χτυπήσει» με τους ψηλούς του.

Μεγάλη η ευθύνη του Γιώργου Παπαγιάννη σε αυτό, ωστόσο φέτος ο Μεγαρίτης δεν έχει ξεκινήσει άσχημα.

Αν η ανοδική του πορεία συνεχιστεί, ο Μήτογλου τον ακολουθήσει, συνέλθει ο Ρος και προστεθεί ένας “άσος” που την δουλειά μπορεί να την κάνει, τότε μαζί με Παπαπέτρου, Φόστερ, Νέντοβιτς γίνεται να δημιουργηθεί αξιόμαχο σύνολο. Όλα τα λεφτά πια είναι η επιλογή του πόιντ γκαρντ κι οι κατευθυντήριες γραμμές που θα μοιράσει ο προπονητής.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News