Μεταγραφές: Οι θέσεις σε πρώτο πλάνο ενόψει Γενάρη

Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Αν ο Μπαρτ Σένκεφελντ τις επόμενες εβδομάδες δείξει προσαρμοστικότητα και δεν βγάλει προβλήματα η θέση του στην 11άδα τον περιμένει.

Λογικά ο κόουτς θα τον «παντρέψει» με τον Φραν Βέλεθ αφού οι δυο τους γνωρίζονται καλά έχοντας κάνει ντουέτο από πέρσι. Ο βραχνάς της αμυντικής γραμμής μοιάζει να λιγοστεύει, μένει να δούμε τι θα κάνει ο Ιβάν με το κέντρο του, εκεί που η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη παραμένει…νεφελώδης.

Συνεπώς, επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, θα έπρεπε ήδη ο Παναθηναϊκός να ψάχνει «6-8άρι» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ένα αξιόπιστο μέσο, ο οποίος θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Ρούμπεν Πέρεθ και στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Καλές οι αλχημείες με τον Βιγιαφάνιες στο «8», αλλά το παιδί είναι κλασικό 10άρι.

Ο Σέρβος καλείται να βρει μέσο που θα έχει γεμάτο ντεπόζιτο καυσίμων, δεν θα είναι αργός, μήτε soft, αλλά δυναμικός και γρήγορος. Χαφ με τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς θα έχει ήσυχο το κεφάλι του, είτε ως εναλλακτική των δυο βασικών σε 4-2-3-1, είτε ως επιλογή ενδεκάδας σε 4-3-3.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News