«Μέσα» Καλάθης και Χαραλαμπόπουλος, χαμόγελα για Παππά

«Μέσα» Καλάθης και Χαραλαμπόπουλος, χαμόγελα για Παππά

Με μία προπόνηση, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (18/01) στο ΟΑΚΑ, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Από το Κράσνονταρ καλούνται να περάσουν την Πέμπτη (21/01, 19.00) οι «πράσινοι», απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

[ads2]

Στην έναρξη της προετοιμασίας τους, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ο Νικ Καλάθης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και έθεσαν ξανά εαυτόν στη διάθεση του προπονητή τους, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αντίθετα, ο Νίκος Παππάς που προέρχεται από θλάση στο γαστροκνήμιο υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία και η κατάστασή του έδειξε σημαντική βελτίωση.

Το απόγευμα ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ωστόσο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, που θα αναχωρήσει για το Κράσνονταρ μέσω Μόσχας το μεσημέρι της Τρίτης (19/1, 13.40), ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News