Mεγάλος διαγωνισμός για παιδιά

Mεγάλος διαγωνισμός για παιδιά

Έχεις ταλέντο; Είσαι 6 έως 18 ετών; Στείλε το καλύτερό σου γκολ σε βίντεο, δες το στη μεγάλη οθόνη μαζί με την ταινία «Becoming Zlatan» και πέρασε μια ημέρα με την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Στο πλαίσιο της προβολής της ταινίας ντοκιμαντέρ«Becoming Zlatan», που είναι ένα σπάνιο πορτραίτο του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην οποία ο ίδιος μιλάει ανοιχτά και μας αποκαλύπτει πώς έφτασε ως εδώ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συμμετέχει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό #ZlatanStyle – Show off your best goal, σε συνεργασία με τo MOVINGDOCS και το CINEDOC.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-18 ετών που ζουν στην Ελλάδα και έχουν ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά καλούνται να στείλουν το καλύτερό τους γκολ μέσωβίντεο το οποίο δε θα πρέπει να ξεπερνά σε διάρκεια το ένα λεπτό (60’’). Το βίντεο πρέπει να απεικονίζει γκολ του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης σε γήπεδο ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια προπόνησης ή αγώνα.

Τα γκολ θα κριθούν από τον Δημήτρη Σαραβάκο, συντονιστή ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, και τον διευθυντή του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣΗλία Γεωργιόπουλο, οι οποίοι και θα επιλέξουν τηνεντεκάδα των νικητών. Οι πρώτοι τρεις νικητές κερδίζουν την ευκαιρία να γνωρίσουν παίκτες της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ οι επόμενοι οκτώ κερδίζουν μπάλες ή/και μπλούζες της ομάδας.

Ακόμα, οι καλύτερες φάσεις, θα προβληθούν στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται στον κινηματογράφο Δαναός στο πλαίσιο προβολής της ταινίας «Becoming Zlatan», το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 15.30 το μεσημέρι. Εκεί, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την αθέατη πλευρά του ποδοσφαίρου μέσα από μια συζήτηση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφοςΧρήστος Σωτηρακόπουλος και στην οποία θα συμμετέχουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα καθώς και παίκτες της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που ξεκίνησαν την καριέρατους από το πρώτο σκαλί στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και λήγει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 τα μεσάνυχτα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

Τρόπος συμμετοχής: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με βίντεο διάρκειας έως ενός λεπτού (60”), το οποίο υποβάλλεται ηλεκτρονικά με απαραίτητη συγκατάθεση των γονέων και θα πρέπει να συνοδεύεται από την ηλεκτρονική αίτηση.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:http://www.movingdocs.org/zlatanstyle_gr

Για περισσότερες πληροφορίες, ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το CineDoc (210 7211073, info@cinedoc.gr).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News