Με κορυφαίο Εβανς πόσο μακριά να πήγαινες...

Έβανς: «Έχουμε καλό προπονητή, θέλω να παίζω σκληρά για τον κόσμο»

Ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα έκανε στον πρώτο τελικό ο Τζέρεμι Εβανς.

Κρίμα που ενώ ήταν διψήφιος σε πόντους και ριμπάουντ η εικόνα διάλυσης που έβγαλε η ομάδα στο πρώτα 10λεπτο (όταν και το ματς ουσιαστικά τέλειωσε) δεν έδωσε δικαίωμα σε κόσμο και Τύπο να ασχοληθούν περισσότερο μαζί του.

Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν υπήρχαν φέτος έτσι κι αλλιώς από τον έμπειρο ψηλό, αυτός που έχει απογοητεύσει είναι κυρίως ο Οκάρο. Ο Τζέρεμι ήρθε για να αποτελέσει μια φτηνή λύση πάγκου. Στον Πειραιά μας άρεσε που έπαιρνε καλές θέσεις στον διάδρομο στο τρανζίσιον τελειώνοντας φάσεις χωρίς να αφήσει περιθώριο στον αντίπαλο να τον σταματήσει.

Βέβαια πολλοί μπορούν να πουν ότι οι οικοδεσπότες χαλάρωσαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο και δεν έβγαζαν τόσο πείσμα αμυντικά μα σε ότι αφορά τον Εβανς το πάλεψε περισσότερο απ΄ όλους, δούλεψε για τους συμπαίκτες του και κατέθεσε ότι είχε και δεν είχε στο γήπεδο. Άμα τον ακολουθούσαν σε απόδοση και τα άλλα, υποτιθέμενα σίγουρα χαρτιά το ντέρμπι δεν θα αποτελούσε παράσταση για ένα ρόλο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News