Με χημείες για να βγει αξιοπρεπώς η σεζόν

Με χημείες για να βγει αξιοπρεπώς η σεζόν

Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει παίξει πλήρης στους κοντούς, να όμως που βρίσκει τρόπους και μπαλώνει τακενά ο προπονητής.

Ο Γιώργος Βόβορας φορά το καπέλο του αλχημιστή και κρύβει τις τρύπες, πότε με πεντάδες πρωτοποριακές (με Κασελάκη βασικό και Μποχωρίδη κουμανταδόρο) ή με τεχνικά τρικ βγαλμένα από το μπλοκάκι, του αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι στους κορυφαίους της διοργάνωσης.

Καμιά ομάδα δεν νίκησε πειστικά τον πρωταθλητή όταν προ μηνών βλέπαμε το πρόγραμμα και …τρώγαμε τα νύχια μας από την αγωνία για τις…κατηφόρες που περίμεναν το καμάρι του Ομίλου. Ηφετινή συνταγή απαιτεί γενναίες, δύσκολες αποφάσεις ίσως και ριψοκίνδυνες για έναν ρούκι προπονητή που ακόμα δεν έχει δει όλους τους αθλητές του υγιείς να τίθενται στις προσταγές του.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος είπε πρόσφατα ότι η ομάδα δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει βάσει του τρόπου που προετοιμάζεται, δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε μιας και ο Παναθηναϊκός φτιάχτηκε συνετά, χωρίς τις παθογένειες της περασμένης σεζόν όταν δενήταν εύκολο να «κουβαλήσει» τόσο αδύναμους αμυντικούς σαν το Φριντέτ, το Ράουτινς και τον Ουάιλι.

Πέρσι κάποιοι διακρίνονταν στα μετόπισθεν αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν, άλλοι έτρωγαν πίσω όσα έβαζαν μπροστά, ο Ουάιλι και ο Τόμας δεν έπαιρναν ριμπάουντ, όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη.

Οι ενισχύσεις έφτασαν στο πρόσωπο του Μακ (Νέντοβιτς, Φόστερ, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης ήταν λίγοι για ομάδα πρωταθλητισμού, ιδίως όταν θεωρούνται μεταξύ τους ασύμβατοι, πέντε ετοιμοπόλεμοι, όμως, αρκούν), Μήτογλου, Παπαγιάννης είναι ανεβασμένοι, αισιόδοξα στοιχεία για να πατήσεις και να δείξεις αξιοπρεπές επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News