Μάνατζερ Νούνιες: «Έχει προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό»

Μάνατζερ Νούνιες: «Έχει προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό»

Με δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Ζοσέ Αλτάλεφ έκανε λόγο για προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τον Κοσταρικανό.

Όλα αυτά μια εβδομάδα μετά την σύνδεση του νεαρού χαφ με το ΑΠΟΕΛ και τις φήμες πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του.

«Φαίνεται το ταλέντο του Κρίστοφερ. Επιβεβαίωσε την πίστη μας σε αυτόν. Αναδείχθηκε ο καλύτερος της Λαμίας στο πρωτάθλημα και για αυτό εξετάζει τις εναλλακτικές του. Είναι στο στόχαστρο ομάδων, όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες και να μιλήσω με ονόματα γιατί αφενός δεσμεύεται με συμβόλαιο και αφετέρου υπάρχουν επαφές», σχολίασε αρχικά.




Εν συνεχεία μάλιστα, σχολίασε πως από την Ελλάδα είναι παραπάνω από ένας οι σύλλογοι που παρακολουθούν την υπόθεση του. «Είναι κάποιες ομάδες από το ίδιο πρωτάθλημα που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και κάποιες από άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης», ήταν τα λόγια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News