Έτσι... γλεντάει ο Λέτο!

Έτσι... γλεντάει ο Λέτο!

[ads]
Μπορεί το… σύστημα να έκανε τα πάντα για να μην νικήσει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Λέτο είχε τη λύση για να νικήσουν οι πράσινοι τον Ηρακλή.

Νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα για τους πράσινους με 2-0 στη Λεωφόρο κόντρα στον Ηρακλή με τα γκολ των Λέτο και Εμποκού.

[ads2]

Επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του στο δεύτερο μέρος, το τριφύλλι επικράτησε 2-0 του Ηρακλή και μείωσε εκ νέου την απόστασή του από τον Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς.

Ο βοηθός έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπεργκ στο 15’ κι ενώ ο Σουηδός έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Γηραιού. Δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο 76’, όταν ο Κυνηγόπουλος σταμάτησε αντικανονικά την μπάλα με το χέρι.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης (55’ Εμποκού), Κουτρουμπής, Ρέις, Μπεργκ, Λέτο (66’ Ιμπάρμπο), Λουντ (83’ Μίγγος), Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μέστο, Ιβανόφ

Στον πράσινο πάγκο: Ο. Βλαχοδήμος, Ρινάλντι, Μολέδο, Κουλιμπαλί

Ηρακλής: Πέρνις, Σαραμαντάς, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (66’ Αγγελόπουλος), Ρούσσος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Βοσκανίδης, Κούρος (46’ Πασάς), Λάμπρου (78’ Κυνηγόπουλος)

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Λουκίνας, Ζιαμπάρης

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Καλφάκης, Δόσης
Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News