Λεπτομέρειες για να υπογράψει!

Λεπτομέρειες για να υπογράψει!

Η αυριανή μέρα θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα η κρίσιμη για το θέμα του Κριστιάν Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός άσος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συναντήθηκε ακόμα με τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που, πιθανότατα, θα κάνει αύριο.

[ads2]

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο ατζέντης μου εχει αναλάβει την υπόθεση, έχει συναντηθεί με τον κ. Στραματσόνι και νομίζω ότι μπαίνουμε στο φινάλε της μεταγραφής. Μπορώ να πω ότι απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες για να συμφωνήσουμε και μετά να υπογράψω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό», τόνισε, αρχικά ο Αργεντινός σταρ για να συνεχίσει:

«Δεν εχω συναντηθεί ακόμα με τον πρόεδρο, αλλά απ’ όσο ξέρω αυτό θα γίνει, μάλλον, αύριο το μεσημέρι. Οπως σου είπα πάμε για συμφωνία, όπως με ενημέρωσε και ο μάνατζέρ μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ας περιμένουμε να τελειώσουν όλα».

Ο Λεντέσμα, ερωτηθείς για τα όσα είδες αυτές τις μέρες που προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία και για τις πρώτες του εντυπώσεις, τόνισε: «Ολοι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Εκανα κάποιες προπονήσεις, γνώρισα τους παίκτες και όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά. Και ο κ. Στραματσόνι και οι παίκτες και γενικώς όλοι στην ομάδα. Οπως σου είπα, μιλάμε για κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Ολα πηγαίνουν μια χαρά για τη μεταγραφή. Περισσότερα θα μπορέσουμε να πούμε και αύριο».

Ολα δείχνουν, λοιπόν, μετά και τις αποκλειστικές δηλώσεις του Κριστιάν Λεντέσμα στο sportfm.gr ότι η μεεταγραφή προχωράει. Οι δυο πλευρές είναι στη φάση των τελικών συζητήσεων, ο μάνατζερ του παίκτη τα είπε ξανά με τον Αντρέα Στραματσόνι και η οικονομική διαφορά δείχνει να έχει γεφυρωθεί. Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, αν δεν αλλάξει κάτι, θα υπάρξει συμφωνία και ο Αργεντινός θα ντυθεί στα πράσινα.

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News