Λειψός Παναθηναϊκός «καμικάζι», ταπεινώθηκε στη Λεωφόρο!

Λειψός Παναθηναϊκός «καμικάζι», ταπεινώθηκε στη Λεωφόρο!

Ένας Παναθηναϊκός πολλών απουσιών με τακτική… όσα βάλουμε – όσα φάμε, διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό με 1-4 και «έκλεισε» τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς το Τριφύλλι λόγω αποβολής του Βιγιαφάνες.

Μαύρη σελίδα γράφτηκε τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε την ήττα της… 20ετίας στη Λεωφόρο από τον «αιώνιο».

Ο Μασούρας στο 7′ και στο 11′ έβαλε μπροστά στο σκορ από νωρίς τους ερυθρόλευκους. Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν ανύπαρκτη και στα δύο τέρματα, με τον νεαρό Καραγιάννη να κάνει φτηνό λάθος στο δεύτερο τέρμα.

Οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι στο 15′, όμως, ο Βιγιαφάνες νικήθηκε από τον Σα. Μάλιστα, η παρέμβαση του VAR ήταν καίρια, καθώς ο Ολυμπιακός είχε βρει και τρίτο γκολ με τον Χασάν.

Ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι στο 17′, ενώ ο Μπουζούκης απείλησε εκ νέου στο 23′ με μακρινό σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν ξανά με τον Ελ Αραμί στο 38′ μετά από τραγικό λάθος του Μαουρίσιο. Το Τριφύλλι και πάλι, δεν βρήκε δίχτυα με κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 45′.

Στο 48′ ο Μπουζούκης βρήκε εν κινήσει τον Μακέντα, ο οποίος δεν συναντήθηκε με την μπάλα απέναντι στον Σα. Η κακοδαιμονία του Παναθηναϊκού «έσπασε» στο 54′ με τον Μαουρίσιο να βάζει απίστευτη γκολάρα με δύο κοντρόλ με στήθος – γόνατο και εκτέλεση με το κακό του πόδι.

Στο 57′ ο Μπουζούκης θα μπορούσε να μειώσει σε 2-3 από πλεονεκτική θέση, αλλά δεν τα κατάφερε. Μεγάλη απόκρουση έκανε ο Χριστογεώργος στο 63′ σε σουτ του Χασάν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των πρασίνων χάθηκε στο 72′ με τον Ιωαννίδη να μην κερδίζει στο τετ α τετ τον Σα, και το σουτ του Μαουρίσιο να σταματά στην γραμμή από αμυντικό του Ολυμπιακού.

Στο ίδιο λεπτό,  ο Ελ Αραμπί με μακρινή κεφαλιά έκανε το τελικό 1-4.. Στο 88′ ο Ενγκμπακοτό απείλησε, αλλά ο Σα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Στο 90+1 ο Βιγιαφάνιες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News