Λάρισα - Παναθηναϊκός 0-2: Highlights - Video

Σούζα το αλογάκι, μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας (0-2).

Με πέναλτι των Χατζηγιοβάνη-Μπουζούκη και χωρίς να δεχθεί γκολ για τέταρτο σερί ματς ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 στη Λάρισα, κάνοντας το 4Χ4 στο 2020 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της SuperLeague.

Το… τρένο του -εξαιρετικού κι άκρως αποτελεσματικού τις τελευταίες εβδομάδες- Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε ούτε στη Λάρισα.

Το «τριφύλλι» επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ σε ένα ματς… hard rock (με τρία κερδισμένα πέναλτι για τους «πράσινους»), έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Super League κι «αγκιστρώθηκε» στην 4η θέση της βαθμολογίας (μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ), πατώντας πλέον πολύ «γερά» στη ζώνη των πλέι-οφ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (3-5-2): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Κάτσε (64’ Κάτσε), Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (60’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας).

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News