Να συνέλθει μετά τη συντριβή - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Οι προβλέψεις των Παπαγιάννη, Πονίτκα και Μπέικον για το Μουντιάλ

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Basket League

Έπειτα από την δύσκολη αποστολή στην Πόλη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην εγχώρια δράση. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League (19.15). Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων, με τον πρόεδρο της θεσσαλικής ομάδας να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του «εξάστερου», σηκώνοντας τίτλους και προσφέροντας τα μέγιστα. Αγωνιστικά, το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς ανεβάζει διαρκώς στροφές. Στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται πίσω εξαιτίας του χρωστούμενου αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Στο τελευταίο χρονικά, πριν από τη διακοπή των Εθνικών, επιβλήθηκε 77-67 του Κολοσσού (3-1 ρεκόρ).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ3.

Πάρις Λι: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ο Πάρις Λι σχολίασε την αγωνιστική πρόοδο του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Πρέπει να κοιτάμε μία μέρα τη φορά. Είχαμε μια καλή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα. Παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Νιώθω πως βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Πήραμε τον Ντουέιν Μπέικον και επέστρεψε ο Νέιτ Ουόλτερς, που βρίσκει τον ρυθμό του. Οι δυο τους είναι πολύ σημαντικά κομμάτια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο Νέιτ οργανώνει τα πράγματα, ο Ντουέιν σκοράρει και κατευθυνόμαστε στον σωστό δρόμο, σίγουρα».

Πακέτο τα εισιτήρια για τα επόμενα τρία εντός

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στην παρουσία του κόσμου του και στο πλαίσιο αυτό έθεσε προς πώληση ένα πακέτο εισιτηρίων με την επωνυμία «Greens For Three» ενόψει των αγώνων με Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν και ΠΑΟΚ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως θέτει σε κυκλοφορία ένα μίνι πακέτο εισιτηρίων για τις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας με την Virtus Segafredo Bologna (23/11, 21.00), την LDLC ASVEL Villeurbanne (25/11, 21.00) και τον ΠΑΟΚ (27/11, 15.45) σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 24€.

Με το πακέτο Greens For Three η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να επιβραβεύσει τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν και στους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague, των παιχνιδιών του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, καθώς και των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News