Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός είχε δωρίσει το παιχνίδι στον ΟΦΗ»

Θα μας τρελάνει ο Κούγιας...

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ σχολίασε τις επιλογές παικτών που έκανε ο Γιώργος Δώνης στο συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας ότι άφησε εκτός όλους του βασικούς.

Ανναλυτικά όσα είπε

«Είχα κάνει δηλώσεις και πριν το παιχνίδι, είχα πει ότι με αυτά που κάνε κάνουνε, δοκιμές δηλαδή θα καταστρέψουν ιστορικές ομάδες, εμάς, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης κινδύνευε και την Ξάνθη. Για τον Παναθηναϊκό ο αγώνας ήταν σημαντικός για λόγους γοήτρου γιατί είχε χάσει στο παιχνίδι του α’ γύρου με 3-1 αλλά και γιατί ήθελε τους βαθμούς για να είναι ήσυχος στα δύο παιχνίδια που απέμεναν και θα μπορούσε να κάνει δοκιμές ενώ εκείνη τη στιγμή η θέση του ήταν επισφαλής, εν αναμονή και της τιμωρίας με τον Ολυμπιακό»

Και συμπλήρωσε: «Οι επιλογές του Δώνη όμως, για την 11άδα ήταν εκτός λογικής. Παρέταξε μια πειραματική 11άδα που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί, δεν μπορούσαν να παίξουν σαν σύνολο ενώ ο ΟΦΗ σημείωσε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το παιχνίδι εξέτισαν τις ποινές από κάρτες τρεις βασικοί παίκτες, ο Γιόχανσον, ο Κουρμπέλης και ο Ινσούα και έπαιξαν και οι τρεις με τον Ατρόμητο, στο παιχνίδι που ακολουθούσε. Στην 11άδα είχε μόνο τρεις βασικούς, τους Διούδη, Δώνη, Μακέντα, πέντε με ελάχιστη συμμετοχή και τρεις που δεν είχαν παίξει καθόλου λόγω τραυματισμών. Ο Δώνης άφησε τους βασικούς στον πάγκο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News