Κόβαρ: «Στόχος μας η καθαρή νίκη - Να μπούμε δυνατά στο ματς»

Παναθηναϊκός: MVP της αγωνιστικής ο Κόβαρ!

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Νορβηγία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Βίκινγκ Μπέργκεν κι ο Γίρι Κόβαρ με δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις συνεχίζονται για το Τριφύλλι, το οποίο θα κάνει στάση στη Νορβηγία, για να αντιμετωπίσει τη Βίκινγκ Μπέργκεν. Μάλιστα ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, Γίρι Κόβαρ, έδωσε με δηλώσεις του το σύνθημα της πρώτης νίκης στο ζευγάρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Δε γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλό μας γεγονός που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Το ταξίδι για Νορβηγία είναι αρκετά μεγάλο αλλά θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς με καλή ενέργεια. Στόχος μας μια καθαρή νίκη που θα μας φέρει σε  πλεονεκτική θέση για τη ρεβάνς στην έδρας μας ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας στο Challenge Cup».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News