Κόουτς, αφαίρεσες το λάθος «δόντι»...

Κόουτς, αφαίρεσες το λάθος «δόντι»...

Η επιλογή του Λάσλο Μπόλονι να βάλει εξτρά παίκτη στα χαφ και να βγάλει τον Καρλίτος, «στοίχισε» δύο πόντους στον Παναθηναϊκό με την μπάλα να εξακολουθεί να «παίζει» στους πράσινους περίεργα… παιχνίδια στο διάστημα των καθυστερήσεων.

Και οδεύει το παιχνίδι στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και λες πως όλα κυλούν ρολόι. Οι πράσινοι έχουν την κατοχή, τις ευκαιρίες, έχουν αναγκάσει τον αντίπαλο στο παθητικό ποδόσφαιρο. Και χάνεται και το πέναλτι, όμως, το «1-0» πραγματοποιείται δευτερόλεπτα μετά…

… και πάνω που πιστεύεις πως ο Βόλος θα «ανοιχτεί» και το Τριφύλλι θα αναδείξει την ποιότητά του για να «χτυπήσει» στο ανοικτό γήπεδο, αλλάζει το πλάνο στη λογική να διασφαλιστεί το μικρότερο δυνατό σκορ που χαρίζει τρεις βαθμούς και γίνονται τα τελευταία λεπτά… μαρτύριο. Και από μαρτύριο… «εφιάλτης».

Ο προπονητής (και οδοντίατρος), Μπόλονι παραδέχτηκε το «λάθος» του να βγάλει τον σκόρερ, Καρλίτος για να τοποθετήσει επιπλέον παίκτη στα χαφ, τον Μπουζούκη. Και συγχωρείτε δίχως δεύτερη σκέψη, διότι δεν ευθύνεται εκείνος – που μοιάζει σαν «όαση» μπροστά στον παραλογισμό που προηγήθηκε – για το κατάντημα της ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές.

Κόουτς, αφαίρεσες το λάθος «δόντι»...

Η λογική του «1-0 με μπόλικο ιδρώτα» γίνεται αποδεκτή σε ένα γενικότερο πλαίσιο, του μαραθωνοδρόμου των 26 αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας, των 10 επιπλέον των πλέι οφ και των όσων συμβούν στο Κύπελλο. Αλλά σήμερα, ο Παναθηναϊκός, προερχόμενος από τέσσερα(!)… στραβοπατήματα, αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ απέναντι σε μια εμφανώς πιο ανίσχυρη ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2017.

Πλέον, και το ίδιο το σπορ μοιάζει να «στέλνει» μηνύματα για τα σφάλματα του κοντινού παρελθόντος από τη διοίκηση. Ισοφάριση από την ΑΕΛ στο 89′, γκολ… σαν ειρωνεία, του Μακέντα στο 90+4 για την ισοφάριση 2-2 με τον ΟΦΗ σε ένα ματς που άξιζε ο Παναθηναϊκός το τρίποντο, νέο τέρμα ισοφάρισης από τον Βόλο στο 90+3.

Και κει, δεν υπογράφεται κανένα συγχωροχάρτι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News