Κόουτς, αδίκησες τον Μποχωρίδη...

Χάθηκε (και) η λογική στο φινάλε με Μπάγερν - Η αψυχολόγητη επίθεση των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μπάγερν στην «AUDI DOME» αρένα του Μονάχου με 81-78 για την ενδέκατη «στροφή» της Euroleague και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε σήμερα, το πρώτο του «διπλό» στην διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν καλή άμυνα στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα (με τον κόουτς Πρίφτη να χρησιμοποιεί ζώνη σε αυτά τα καλά διαστήματα) και είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση με σωστή δημιουργία και λίγα λάθη, ωστόσο τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και ενώ ήταν μπροστά με εννέα, ολιγώρησαν και δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, όπου θα ήταν και ένα ψυχολογικό στήριγμα για τη συνέχεια.

Σε ακόμα ένα ματς ο Φέρελ δεν έπαιξε λεπτό…

Από την άλλη, ο Μποχωρίδης έπαιξε μόλις πέντε λεπτά στα οποία έβαλε ένα τρίποντο και προσέφερε δύο ασίστ. Ενδεχομένως να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί περισσότερο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News