Και ο Ζιλμπέρτο... ανακαινίζει τη Λεωφόρο

Και ο Ζιλμπέρτο... ανακαινίζει τη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενεργοποιήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο θέμα του νέου γηπέδου και στην καμπάνια που ξεκινά, προκειμένου να κινητοποιηθεί ακόμα περισσότερος κόσμος.

Την ενεργοποίηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την καμπάνια της Λεωφόρου θέλουν στον Παναθηναϊκό, για αυτό δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος να συμμετάσχει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για το γήπεδο.

[ads2]

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» στον Παναθηναϊκό θέλουν να βάλουν τον Ζιλμπέρτο και στη… μάχη για τη Λεωφόρο. Αυτό που θέλουν στο Τριφύλλι είναι ο πρώην αρχηγός της Σελεσάο να βρεθεί στην Αθήνα και να δώσει το «παρών» στην ειδική εκπομπή του ΣΚΑΪ την ερχόμενη Δευτέρα (16/5), με την οποία και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η καμπάνια για την ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αν βέβαια ο Ζιλμπέρτο δεν τα καταφέρει, καθώς και ο χρόνος πιέζει, τότε είναι πολύ πιθανό να μιλήσει μέσω του skype.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News