Καρπετόπουλος: «Δεν έχει λόγο να προβληματίζεται ο Άρης για Ολυμπιακό»

Καρπετόπουλος: «Δεν έχει λόγο να προβληματίζεται ο Άρης για Ολυμπιακό»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα γράφει στη SPORTDAY:

Η ΑΕΚ θα’ πρεπε να νιώθει πως έχει το εισιτήριο στην τσέπη της.

Έχει κερδίσει στα Γιάννενα (πράγμα που δεν έχει κάνει κανείς στα πλέι οφ) κι έχει αποδράσει με ισοπαλίες από Καραϊσκάκη, Λεωφόρο και Τούμπα – από έδρες δηλαδή, που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχασε. Είναι ακόμα μπλεγμένη διότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της. Τυχαίο; Όχι φυσικά…

Ένα μεγάλο «πρέπει» για νίκη κουβαλάει και ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το καλό για την ομάδα του Μπούργος είναι ότι φέτος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έδειξε να μην φοβάται τίποτα, καθώς έχασε πολύ δύσκολα δύο φορές στο Καραϊσκάκη και κέρδισε στο «Βικελίδης» με ανατροπή.

Ο Άρης δεν έχει λόγο να προβληματίζεται για το ποια θα είναι η σύνθεση του Ολυμπιακού: ο σκοπός του πρέπει να είναι να παίξει όσο καλά έπαιξε στα προηγούμενα παιχνίδια με τον πρωταθλητή.

Αν το κάνει, θα κερδίσει μολονότι η έλλειψη του Καμαρά είναι τεράστια διότι άλλος σέντερ φορ δεν υπάρχει.

Για τον Ολυμπιακό, απ΄ την άλλη, ισχύει ότι έγραψα χθες: είναι η στιγμή που πρέπει να αγωνιστούν για να αξιολογηθούν ξένοι που πήραν ελάχιστες ευκαιρίες (Κανέ, Φαντιγκά, Κούντε κτλ.) και πιτσιρικάδες που θέλουν να μείνουν στην ομάδα και να κάνουν καριέρα. Αν σε τέσσερα ματς χωρίς άγχος δεν δείξουν αρετές, πρέπει να κάνουν αυτοκριτική. Την ευκαιρία τους θα την έχουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News