Καραγιάννης: Οι δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Απόλλων Σμύρνης

Καραγιάννης: Οι δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Απόλλων Σμύρνης

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καραγιάννης μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι δεν περίμενε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι, αποθέωσε τον Σένκενφελτ ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι αγωνίστηκε μαζί με συμπαίκτες του από την ακαδημία.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του: «Δύσκολο ματς, δεν περίμενα να μπω, έγιναν όλα ξαφνικά, κοίταξα να δώσω το 100% για την ομάδα. Είναι μεγάλη εμπειρία να παίζεις δίπλα στον Σένκενφελτ, είναι σαν δάσκαλος δίπλα σου, σε κατευθύνει. Ο Μπόλονι μου είπε συγχαρητήρια και καλή τύχη».

Για το ματς: «Είχαμε πίεση να πάρουμε το ματς μετά το κακό ξεκίνημα. Μετά την κόκκινη έπρεπε να κλειστούμε λίγο, βέβαια εγώ δεν συμφωνώ γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να διεκδικούμε όλα τα ματς, όμως μας βγήκε λίγο αυθόρμητα. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει το αποτέλεσμα. Έχουμε δύο στα δύο, έχουμε πάρει μία ψυχολογία και θα βγει στην πορεία».

Για το γεγονός ότι έπαιξε δίπλα σε συμπαίκτες του από τις ακαδημίες: «Έχουμε οικειότητα, γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά, έχουμε μία άλφα σχέση και αυτό μας βοηθάει στο γήπεδο να συνεργαζόμαστε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News