Καλοδεχούμενοι τέτοιοι ποδοσφαιριστές

Μεταγραφική... αντεπίθεση: Οι 4 κινήσεις που είναι στα σκαριά

Καλώς να ορίσει κι ο Παλάσιος λοιπόν. Ουδείς έχει μείνει εντυπωσιασμένος σχετικά με αυτό που έχουν παρουσιάσει ως δομή οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού εδώ και χρόνια.

Ο Αργεντινός, μαζί με τους Λούντκβιστ, Βιτάλ, μεγαλώνουν τη γκάμα επιλογών του προπονητή κι είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν συγκεκριμένα πράγματα βασισμένα στις δικές τους δεξιότητες γαρνίροντας με το κατάλληλο supporting cast (έτσι θέλουμε να ελπίζουμε τουλάχιστον) κάθε φορά Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδη.

Με την πάροδο του χρόνου κι αφού έχουν πια εγκλιματιστεί πλήρως οι νέοι ο κόουτς Γιοβάνοβιτς θα μπορέσει να ποντάρει στην καλύτερη συνοχή και την πιο έγκαιρη αποκωδικοποίηση καταστάσεων που θα έχουν αναπτύξει συνολικά ως ρόστερ οι πράσινοι εκτελώντας συγκεκριμένες καταστάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News