Ήττα «κωμωδία» από Άρη και... Τόχβερ για Παναθηναϊκό

Ήττα «κωμωδία» από Άρη και... Τόχβερ για Παναθηναϊκό

Ο Κρίστο Τόχβερ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη στον Άρη (1-2) σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα με εκπληκτικό τέρμα του Σανκαρέ. Στο -2 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το Τριφύλλι με ματς παραπάνω, στο -8 από Άρη.

Ο Άρης πήρε μια νίκη από το… πουθενά και με ευνοϊκό άνεμο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αφού δεν έπιασε τόπο το κατά φαντασία πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων που έστειλε τον Μάνο στην άσπρη βούλα, ο Τόχβερ αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για δεύτερο σερί ματς με 10 ποδοσφαιριστές (αποβολή Μαουρίσιο).

Το «1-0» του Σανκαρέ από το 31ο λεπτό, ύστερα από όμορφη δημιουργία του Χουάνκαρ, μετετράπη σε 1-2, από τη στιγμή που η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι έμεινε με το αριθμητικό ντισαβαντάζ.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την τετράδα, με τον Άρη να απομακρύνεται επικίνδυνα στο +8 και την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να έχουν παιχνίδι λιγότερο (οι κιτρινόμαυροι παίζουν με τον Αστέρα, οι ασπρόμαυροι με τον Ολυμπιακό εντός).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News