Ίσως αρχίσει να το ξανασκέφτεται για παραμονή!

Άρης - Παναθηναϊκός 0-1 (Highlights/vid)

Τον Αύγουστο ένα …χαλασμένο τηλέφωνο παραλίγο να φέρει τον Αργύρη Καμπετσή εκτός Παναθηναϊκού.

Τον Αύγουστο ένα …χαλασμένο τηλέφωνο παραλίγο να φέρει τον Αργύρη Καμπετσή εκτός Παναθηναϊκού.

Πρωταγωνιστές της παρεξήγησης ο ίδιος ο παίκτης, οι εκπρόσωποί του κι ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα. Οι εκπρόσωποι του 21χρονου συνομίλησαν με τη διοίκηση και ζήτησαν να αποχωρήσει ο παίκτης καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του.

Ο φορ των πρασίνων μίλησε με τον Ντάνι Πογιάτος για τον χρόνο του στην ομάδα με τον Ισπανό τεχνικό να του απαντά ότι από τη στιγμή που ψάχνεται να αποχωρήσει, δεν θα παίζει.

Η πλευρά του Καμπετσή εξέλαβε αυτήν την αποστροφή του λόγου του Ισπανού σαν πρόθεση της ομάδας να τον αναγκάσει σε αποχώρηση και ο εκνευρισμός εκτοξεύτηκε.

Αργότερα δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τα εμπλεκόμενα μέρη, όμως ο παίκτης φανερά δεν υπολογιζόταν από τον Ισπανό στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ούτε ο ερχομός Μπόλονι έδειχνε να τον συγκινεί παρότι ο Ρουμάνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να προωθήσει νεαρούς, σε όλη του την καριέρα αυτό έκανε.

Πριν το γκολ με τον Άρη λεγόταν πως ο παίκτης ήθελε να φύγει, ίσως γιατί πίστεψε ότι δεν θα έχει ευκαιρίες, ακόμα και μετά την πολύ καλή εμφάνιση του απέναντι στην ΑΕΛ.

Τελικώς ο προπονητής τους εξέπληξε όλους στο Χαριλάου παρατάσσοντας το κλαμπ μ’ ελληνική και νεανικότατη επιθετική τριπλέτα, ο Αργύρης σκόραρε κι ίσως οι σκέψεις για το μέλλον του αρχίσουν να διαφοροποιούνται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News