Ήρθε η ώρα των... μικρών!

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Έτσι περίπου το είχαμε φανταστεί με το που μάθαμε την πρόσληψή του.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει ρίξει τους youngsters στα βαθιά με σωσίβιο τις εργατοώρες που περνούν μαζί του στο Κορωπί κι αυτοί ανταποκρίνονται κρατώντας την ομάδα σε καλό επίπεδο παρά τα προβλήματα τραυματισμών.

Στο Περιστέρι ήταν η σειρά του Νιάς να πάρει το πρώτο του “παράσημο”, πριν από αυτόν είχαν διακριθεί Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος.

Τον μικρό Αφρικανό δεν τον είδαμε στο κέντρο που είναι η φυσική του θέση, ως στόπερ κυνήγησε τα σουτ και τη μπάλα στα μετόπισθεν, πρόσφερε σκληράδα, τρέξιματα χωρίς να έχει την παραμικρή χημεία με τους συμπαίκτες του σε θέσεις όπου η έλλειψη ηγέτη και διαρκής επαγρύπνησης μετατρέπει την οπισθοφυλακή σου σε στατική και βάζει όριο στις δυνατότητες των υπολοίπων.

Χωρίς το Σένκεφελντ τα πράγματα ήταν εξ ορισμού δύσκολα, δύο τέρματα παθητικό από την μικρή περιοχή δεν είναι λόγος να καμαρώνεις, όμως από τη στιγμή που η ομάδα δεν το πλήρωσε περιμένει την επιστροφή του Ολλανδού και το ταίριασμά του με τον Φραν Βέλεθ που είναι φέτος ο πιο αξιόπιστος οπισθοφύλακάς της, είτε παίζοντας άμυνα, είτε επίθεση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News