Ιωαννίδης: Γιατί απέρριψε ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

Ιωαννίδης: Γιατί απέρριψε ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν περιζήτητος και αυτό το καλοκαίρι με τους «Big Four» να δίνουν μάχη για την απόκτησή του και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεγάλη «νίκη».

Ο 20χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού είχε μαγνητίσει τα βλέμματα των ανθρώπων του «Τριφυλλιού» εδώ και μερικά χρόνια.

Φάνταζε ως μια πιθανή λύση για τους πράσινους, όταν εκείνοι είχαν το «ban» στις μεταγραφές ξένου και Ελλήνων άνω των 23, ωστόσο, δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους (ζητούσαν οι Βοιωτοί πάνω από 300.000 ευρώ).

Πλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για το «deal» με το «Τριφύλλι» να ‘χει βάλει μπρος τις μηχανές για την επίτευξη μιας μεγάλης συμφωνίας. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με τη Livesport, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός τον είχαν ξεχωρίσει και τον είχαν εντάξει στην ατζέντα τους.

Το 2019 ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του παίκτη, όμως, η πλευρά εκείνου εκτιμούσε πως θα βρει καλύτερα χρήματα στο εξωτερικό (υπήρχε ενδιαφέρον από ΣΠΑΛ, Τζένοα και Σπέτσια). Αντιστοίχως, «μπλόκο» συνάντησαν και οι «Δικέφαλοι», καθώς η διοίκηση των Βοιωτών είχαν δώσει ήδη τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό.

Αυτή η… άτυπη συμφωνία μεταξύ των πρασίνων και του Λεβαδειακού φαίνεται πως βρίσκεται σε ισχύ και πως θα καρποφορήσει μέσα στον Αύγουστο (εξού και το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ που δεν προκαλεί ανησυχία).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News