Η υπερασπιστική γραμμή για την ένσταση

Η υπερασπιστική γραμμή για την ένσταση

Διαβάστε στο newspao.gr τα σημεία στα οποία θα σταθεί η γραμμή στήριξης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να συνεχιστεί το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά, στην παράγραφο “Ε” του άρθρου 5 του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρεται επακριβώς: “Στην περίπτωση κατά την οποία οι συνθήκες που επικρατούν στον αγωνιστικό χώρο ή στις εξέδρες του γηπέδου, δεν επιτρέπουν την ασφαλή έναρξη ή συνέχιση του αγώνα, το μέγιστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο διαιτητής του αγώνα ΟΦΕΙΛΕΙ να αναμένει για την έναρξη αυτού ή την επανέναρξη μετά την προσωπική διακοπή του, είναι μία ώρα“.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τονίζουν πως ο διαιτητής εξάντλησε μόνο τα 35 από τα 60 διαθέσιμα λεπτά προκειμένου να διαπιστώσει το αν πρέπει να συνεχιστεί ή όχι ο αγώνας.

Επιπλέον, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί το βίντεο της βόλτας που έκανε ο Φριτζ και οι συνεργάτες του στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και θα υποστηρίξουν ότι δεν φαίνεται να δυσφορούν από την ατμόσφαιρα.

Ακόμη, είναι πολύ πιθανό να καταφύγουν σε μαρτυρίες παριστάμενων στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι θα κληθούν να επιβεβαιώσουν ότι ο αέρας ήταν “καθαρός” από τα χημικά.

Επιπροσθέτως, για τις “απειλές” που ένιωσε ο Φριτζ για την ύπαρξη οπαδών, η ΠΑΕ θα τονίσει πως ουδέποτε ο Γερμανός διαιτητής ζήτησε εκκένωση του γηπέδου, πράγμα που θα ήταν εύκολο να συμβεί αφού η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών είχε αποχωρήσει από την έναρξη της διακοπής.

Τέλος, στον Παναθηναϊκό θεωρούν θετική ως προς την προσπάθεια τους την κλήση σε απολογία, αφού το άρθρο στο οποίο κλήθηκαν αναφέρεται σε προσωρινή διακοπή μίας αναμέτρησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News