Η Θύρα 13 έστειλε τρόφιμα στο Γηροκομείο Πειραιά κι αυτό ζήτησε να μην προβληθεί

Η Θύρα 13 έστειλε τρόφιμα στο Γηροκομείο Πειραιά κι αυτό ζήτησε να μην προβληθεί

Η Θύρα 13 δώρισε τρόφιμα στο Γηροκομείο Πειραιά, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε την αφαίρεση δημοσίευσης της προσφοράς τονίζοντας ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά τους!

Ειδικότερα, μετά την παράδοση των τροφίμων οι οργανωμένοι ανέβασαν στα social media φωτογραφία από τα σκαλιά του Γηροκομείου Πειραιώς, παρουσία της γενικής διευθύντριας και στη συνέχεια ακολούθησαν αντιδράσεις εξαιτίας της «πράσινης» ιδιότητας τους, με αποτέλεσμα το Γηροκομείο Πειραιώς να ζητήσει την αφαίρεση δημοσίευσης της προσφοράς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γηροκομείου Πειραιώς:

«Οι προσφορές όλων των συνανθρώπων μας είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του Ιδρύματος μας, που εδώ και 129 χρόνια προσφέρει στους ηλικιωμένους θαλπωρή και αγάπη.

Η διαδικασία της χρήσης (ανάρτησης) της φωτογραφίας που ελήφθη κατά την παράδοση της δωρεάς, έλαβε χώρα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή /και άδεια και χωρίς να γνωρίζουμε την ιδιότητα των δωρητών. Ζητήθηκε ήδη η αφαίρεση της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκ της Διευθύνσεως».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού διατήρησαν την ανάρτηση, αφαιρώντας ωστόσο την εικόνα της γενικής διευθύντριας, όπως φαίνεται παρακάτω.

Η Θύρα 13 έστειλε τρόφιμα στο Γηροκομείο Πειραιά κι αυτό ζήτησε να μην προβληθεί

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News