Η απουσία Παπαπέτρου και το... βαρόμετρο Μποχωρίδης

Κάτας: "Αυτό δεν είναι δικαιολογία"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένει αναντικατάστατος, αφού κάνει καλά σχεδόν όλες τις δουλειές, ορατές και αόρατες.

Η απουσία του στη Μαδρίτη είναι μεγάλο πλήγμα για τον μόνιμο πρωταθλητή, κάτι που σημαίνει ότι ο Σαντ Ρος μαζί με τον Ααρον Ουάιτ θα αναλάβουν την κάλυψη του κενού του, όσο ο χρόνος του Λευτέρη Μποχωρίδη στο πλευρό του Σέλβιν Μακ αναμένεται να πάρει την ανιούσα.

Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ ήταν καλός στη Λάρισα και…ζεστάθηκε ενόψει Ρεάλ απέναντι στην οποία είχε καταγράψει καλή εμφάνιση στον πρώτο γύρο, όχι τόσο αμυντικά απέναντι στον …αφιονισμένο Αμπάλδε, αλλά γιατί ήρθε από την άκρη του πάγκου για να παίξει δύο παρατάσεις μετά την απώλεια των Σαντ-Ρόος, Μακ.

Ξεκίνησε με παλικαρίσιο καλάθι, δεν δείλιασε στιγμή, οι δύο εύστοχες βολές του στο φινάλε της πρώτης παράτασης και το επιθετικό φάουλ που κέρδισε αμέσως μετά απέναντι στον Γιουλ ήταν τα προσωπικά του χάι-λάιτ.

Άμυνα που θα ζήλευε ως και ο μετρ του είδους, Δημήτρης Διαμαντίδης, ψυχραιμία στις βολές που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι θα έδειχνε ο Νικ Καλάθης του (ντροπιαστικού) 45% από τη «γραμμή της φιλανθρωπίας».

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News