Χαποελ Μπερ Σεβα - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 1/12

Παναθηναϊκός: Νίκη στη sold out Λεωφόρο και μετά... μεταγραφές!

Χαποελ Μπερ Σεβα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της φιλικής αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο όπου διανύει το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκμεταλλευόμενος φυσικά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι «πράσινοι» όπως και αρκετές ομάδες, ταξίδεψαν στη Μεγαλόνησο για να βρουν πιο ήπιο κλίμα και να προετοιμαστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν μπροστά τους στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία ματς στην Κύπρο, αρχής γενομένης από αυτό της Πέμπτης με την Χάποελ Μπερ Σεβά (12:00), στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας. Εκτός από τους ισραηλινούς, ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμη δύο παιχνίδια. Το δεύτερο είναι την Κυριακή στις 18:00, με την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος Πάφο στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Και το τελευταίο την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (18:30) με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Χαποελ Μπερ Σεβα-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 12:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Χαποελ Μπερ Σεβα – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Η Πάφος με ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, γνωστοποίησε ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Πάφο για φιλανθρωπικό σκοπό. Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας.

«18 χρόνια μετά, η ομάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Πόλη μας για ένα μοναδικό φιλικό αγώνα απέναντι στην ΠΑΦΟΣ FC.

Ο πρωτοπόρος της Ελληνικής Superleague βρίσκεται στην Επαρχία μας και στο KORANTINA Cap St George για προετοιμασία ενόψει της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτήν την Κυριακή 4/12 και ώρα 18:00 δίνει φιλικό αγώνα με την ΠΑΦΟΣ FC, στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”!

Ο αγώνας της ΠΑΦΟΣ FC με τον Παναθηναϊκό δεν είναι απλώς ένα απλό διεθνές φιλικό παιχνίδι, αλλά προσφορά προς την τοπική κοινωνία, αφού το καθαρό ποσό από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό για την υποστήριξη μελών της Τοπικής Κοινότητας που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα».

Κάλεσμα της θύρας 13 στον κόσμο

Η Θύρα 13 Κύπρου σκοπεύει να κάνει… Λεωφόρο το Δημοτικό Στάδιο Πέγειας στο αυριανό φιλικό με την Μπερ Σεβά (12:00) και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παρατήσουν τις δουλειές τους και να γεμίσουν το γήπεδο. Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Αύριο κλείνουμε τις δουλειές μας και δίνουμε ραντεβού στις 11:00 το πρωί στο κλαμπ της Πάφου, Αθηνάς 66 και από εκεί φεύγουμε για γήπεδο! Εισιτήρια θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο! Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με όλους τους συνδέσμους της Θύρας 13 Κύπρου σε όλες τις πόλεις! Για τα επόμενα φιλικά θα βγει περαιτέρω ανακοίνωση! ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News