Γούρικες αλλαγές...

Γούρικες αλλαγές...

Μετά από ένα μεγαλούτσικο διάστημα αποχής λόγω ανωτέρας βίας επιστρέφουμε ξανά μιας και οι «πράσινοι» ετοιμάζονται ν΄ ανοίξουν την αυλαία μιας ιδιαίτερα επίπονης και δύσκολης αγωνιστικής χρονιάς.

Για καμία ομάδα που θα λάβει μέρος σε αυτή την Ευρωλίγκα δεν θα είναι εύκολο το ταξίδι. Αντιθέτως θα υπάρξουν μονομάχοι που ίσως …κλατάρουν στα μισά του δρόμου.

[ads2]

Οι «πράσινοι» από τη μεριά τους θέλησαν να προετοιμάσουν την επόμενη μέρα τους με τις πιο ηχηρές μεταγραφές των τελευταίων ετών και μ’ έναν μεταγραφικό καλπασμό που λίγες ομάδες επιχείρησαν αυτό το καλοκαίρι. Παράλληλα, τρέχουν και το ζήτημα της επόμενης τους κίνησης που θα δώσει ακόμη μια λύση στον Άρτζι και θα κλείσει τον χορό που άνοιξαν οι: Σίνγκλεντον, Μπουρούσης, Τζέιμς, Ρίβερς και Καλάθης.
Μέσα σε όλα, ωστόσο, γίνονται και κινήσεις που αλλάζουν το στάτους του συλλόγου. Για παράδειγμα το ΟΑΚΑ κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο τόσο για τον φίλαθλο όσο και για τον παίκτη. Οι τελευταίες αλλαγές έχουν μεταμορφώσει το …σπίτι των παικτών και έχουν αναμορφώσει απίστευτα τους χώρους που περνούν τις περισσότερες ώρες της ζωής τους οι αθλητές.
Οι βελτιώσεις για το κοινό συνεχίζονται και να είστε βέβαιοι πως κάθε χρόνο η Μέκκα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα γίνεται καλύτερη. Φανταστείτε να είχε το «τριφύλλι» το γήπεδο αποκλειστικά στα δικά του χέρια. Στην Ελλάδα άλλωστε έχουν χαθεί δεκάδες ευκαιρίες για να διαμορφωθούν καταλληλότερες συνθήκες για τον αθλητισμό. Εδώ το καλό παρκέ του ΟΑΚΑ παρέμενε θαμμένο από το 2004!
Παράλληλα, οι συμφωνίες της διοίκησης με εταιρείες- κολοσσούς (ΟΠΑΠ, Superfoods) οδηγούν σε συμμαχίες που στοχεύουν στην κορυφή. Όλες αυτές οι κινήσεις που μπορεί στο ευρύ κοινό ν’ ακούγονται ως λεπτομέρειες αποτελούν προαπαιτούμενα για έναν Σύλλογο μεγάλο!
Για τ’ αγωνιστικά θα έχουμε τη δυνατότητα πλέον να τα λέμε πολύ πιο συχνά και να αναλύουμε κάθε κίνηση που έγινε ή που θα γίνει. Για παράδειγμα τα εκκωφαντικά χτυπήματα του καλοκαιριού έχουν …κρύψει κάποιες μικρές αλλά σημαντικότατες «λεπτομέρειες». Όπως την ενεργοποίηση του Μποχωρίδη σε παραπάνω από μία θέσεις ή τη χρησιμοποίηση του Πατ Καλάθη σε πολλά σχήματα και ρόλους (κυρίως στην Ελλάδα). Όπως και για μια μεγάλη μεταγραφή που ήρθε η στιγμή να «μιλήσει». Αυτή του Νίκου Παππά! Τα υπόλοιπα …προσεχώς.
ΥΓ: Φέτος το «τριφύλλι» μοιάζει μ’ ένα άλογο κούρσας που φορά παρωπίδες και δεν βλέπει τίποτε άλλο πέραν των στόχων του. Λέτε να τον καταγγείλουν επειδή θα σηκώσει σκόνη στα μάτια τους;

Onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News