Γκρεμίζεται το κόκκινο σύστημα!

Γκρεμίζεται το κόκκινο σύστημα!

Μπορεί το θέμα να μην ήταν σοβαρό, αλλά σε ανάλογα ζητήματα, άλλες εποχές, η άποψη και η επιθυμία του Ολυμπιακού, δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπερψηφιστεί από την ολομέλεια της Superleague.

Το σύστημα γκρεμίζεται με τον χειρότερο τρόπο. Τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, δρομολογούνται εξελίξεις που σύντομα θα φέρουν τα πάνω – κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όσους στήριξαν το κατεστημένο, έξω απ΄ αυτό μια για πάντα!

[ads2]

Αυτό αποδεικνύεται και από την πανωλεθρία που υπέστη ο Ολυμπιακός στο συμβούλιο της Superleague, το απόγευμα της Πέμπτης.Θέμα που εντέχνως περιορίστηκε από τον ελεγχόμενο Τύπο!

Μετά την τυπική διαδικασία (αποφάσεις για τις ώρες διεξαγωγής των play off και επικύρωση της βαθμολογίας), τέθηκε θέμα για την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Championw League της νέας περιόδου. Για την ακρίβεια, ποια ομάδα θα προτείνει η διοργανώτρια αρχή στην ΕΠΟ για να την δηλώσει με την σειρά της στην UEFA.

Ο Ολυμπιακός επέμενε να εκπροσωπήσει την χώρα, η ομάδα που κατάκτησε το πρωτάθλημα Κ 20 στην φετινή περίοδο. Δηλαδή η δική του ομάδα. Ο Ατρόμητος Αθηνών εξέφρασε αντίθετη άποψη υποστηρίζοντας ότι η χώρα πρέπει να εκπροσωπηθεί από την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Κ 17 (το final four διεξάγεται από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα με την συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ατρόμητου Αθηνών και Ξάνθης) και βρήκε συμπαραστάτη τον ΠΑΟΚ που εκπροσωπήθηκε στην συνεδρίαση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Η διαφωνία των δυο πλευρών οδήγησε σε ψηφοφορία που έδειξε τις αποστάσεις που παίρνουν από τον Ολυμπιακό οι ΠΑΕ της Superleague. Το τελικό 9 – 1 (!) αποτελεί μια ήττα – ΣΟΚ για τον Ολυμπιακό που δεν έχει συνηθίσει σε ανάλογες καταστάσεις. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν ο Πανιώνιος, ο Πανθρακικός, η Καλλονή, η Βέροια (οι εκπρόσωποι τους είχαν αποχωρήσει πριν την έναρξη της ψηφοφορίας), ο Παναιτωλικός που δεν είχε εκπροσώπηση στην συνεδρίαση και ο Ηρακλής που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω της μη αδειοδότησης του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News