Γκάιτς: «Θέλω να παραμείνω - Καλύτερες μεταγραφές, πιο δυνατή ομάδα!»

Γκάιτς: «Είναι πρόκληση να προπονείς τον Παναθηναϊκό - Αισιόδοξος για τους τελικούς»

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του Παναθηναϊκού, Μπράνκο Γκάιτς, μίλησε στο SDNA για την «επόμενη μέρα» της ομάδας μετά την κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά:

«Είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσουμε τον πρόεδρο! Εγώ φυσικά και θέλω να παραμείνω, για μένα είναι μία μεγάλη πρόκληση και δεν νιώθω ότι έχω κάποια μορφή πίεσης, αλλά το είπα από την αρχή, ότι εγώ έρχομαι για να πάρω τον τίτλο. Αυτός είναι ο τρόπος μου, έτσι σκέφτομαι και αυτός θα είναι ο στόχος και τη νέα σεζόν.»

– Έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, όπως και η απόκτηση της Ανθούλη. Ποιο είναι το πλάνο;

«Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά συζητάμε και κάνουμε το πλάνο μας. Θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις και να είμαστε μία καλή και δυνατή ομάδα που κυρίως θα έχει Ελληνίδες παίκτριες, που δεν θα είναι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της ομάδας».

– Στο πλάνο υπάρχει και η Ευρώπη;

«Θα προσπαθήσουμε να έχουν καλύτερη πορεία από αυτή που είχε η ομάδα στη φετινή σεζόν. Φυσικά η ομάδα δεν είχε αρκετή τύχη φέτος και λόγω του κορωνοϊού, αλλά έχουμε την ευκαιρία. Ας είμαστε έξυπνοι, ας προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και την επόμενη σεζόν να έχουμε ένα ρόστερ που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στην Ελλάδα, αλλά κα στην Ευρώπη, γιατί θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όπως στην Ελλάδα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη, στο Challenge Cup ή σε όποια διοργάνωση κι αν επιλέξουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News