Γκαγκαλούδης: Πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός και παίρνουμε κανένα διπλό

Παναθηναϊκός: «Κέρδος» η... εξέδρα του στη Λεωφόρο! (pics)

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ζει και αναπνέει για το μπάσκετ. Στα 43 του εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην Α2, με τη φανέλα του Αμαρουσίου, αλλά το μυαλό του εξακολουθεί να βρίσκεται στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Ποτέ άλλωστε δεν κρύφτηκε.

«Είμαι μεν φαν του Μπαρτζώκα, αλλά είμαι και φαν του Παναθηναϊκού», παραδέχθηκε στην εκπομπή KINGBET BASKET by Pamestoixima.gr. Οι δηλώσεις του μπορούν να χαρακτηριστούν από απολαυστικές ως… προκλητικές. Όπως και να τις πεις, το βέβαιο είναι πως αξίζει να τις παρακολουθήσεις.

Ο αρχηγός του Αμαρουσίου ήταν προσκεκλημένος του Γιώργου Συρίγου και της Βασιλικής Καραμούζα στην εκπομπή της Kingbet για το μπάσκετ και την Ευρωλίγκα, αποκλειστικά στο κανάλι της Kingbet στο Youtube, όπου αποκάλυψε πως δεν βλέπει την κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αφιερώνεται σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ. Και ο λόγος είναι απλός. Δεν μπορεί να βλέπει τον Παναθηναϊκό σε αυτήν την κατάσταση.

«Δεν θέλω να βλέπω έτσι τον Παναθηναϊκό. Φέτος πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός. Κάναμε το γνωστό «διπλάκι» στο ΣΕΦ. Πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός και μας σώζει. Δεν πίστευα ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά ευτυχώς έγινε», είπε στην πρώτη του κιόλας κουβέντα. Γιατί αν είναι να προκαλέσεις, κάντο σωστά και αμέσως. Δεν είναι ώρες για ημίμετρα.

Αλλά ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε τις βολές του κατά του Ολυμπιακού, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του Πειραιά στέρησε από το Μαρούσι την άνοδο στην Α1: «Φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο, αλλά ο Αναπτυξιακός δεν μας άφησε να χαρούμε λίγο παραπάνω. Επρεπε να ανέβει. Στην αρχή το θέλανε, μετά δεν το θέλανε, αλλά μετά το θέλανε».

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, θεωρεί, ξεκινούν από την έλλειψη σταθερότητας. «Η ομάδα έχει αλλάξει δεκαπέντε προπονητές. Δεν έχει κάποιους παίκτες να μείνουν κάποια χρόνια, να κάνουν έναν κορμό. Βλέπουμε ότι τώρα στηρίζεται σε έναν ελληνικό κορμό, αλλά κι αυτός δεν ξέρουμε αν θα κρατήσει, γιατί τα συμβόλαια τελειώνουν. Αυτή, νομίζω, είναι η διαφορά του φετινού Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό».

Μπορεί να είναι άρρωστος Παναθηναϊκός, όμως ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι κατά βάση οπαδός του μπάσκετ. Και δεν μπορεί παρά να βγάλει το καπέλο στον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός, μεταξύ μας, κατάφερε να χάσει στο ντέρμπι. Αλλά η διαφορά είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός δουλεύει σωστά».

Αλλά ως οπαδός του Τριφυλλιού, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι κοντά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αλλά ούτε εκεί βρίσκει την υγειά του: «Κι εκεί έχουμε θέμα. Δεν υπάρχει κάπου που να μην έχουμε θέμα. Μόνο στο βόλεϊ πάμε καλά. Εκεί η ομάδα βγάζει υγεία, κάτι που στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ δεν συμβαίνει».

Δείτε τη συνέντευξη από το 24ο λεπτό

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News